SayCheese Selfiebox

A készüléket esküvőkre ,céges rendezvényekre, születésnapi bulikra, bankettekre és bálokra tudjátok bérelni, ahol a személyes asszisztencia mellett a következő szolgáltatásokat nyújtjuk általa:

  2-3-4-5 órás rendelkezésre állás. 

-Minimum 150 maximum 300db mennyiségű fénykép azonnali nyomtatása 2 példányban, a rendelkezésre állási idő alatt. (*a szolgáltatás fix díja a szervezőt/megrendelőt terheli) -Előre tervezett, a rendezvényhez igazított egyedi digitális képkeret. 

- A fényképek 10x15 méretben kerülnek kinyomtatásra.

 -Partykellékek, parókák, napszemüvegek, maszkok, álarcok és ezernyi kiegészítő , mellyel az egyéni, páros és csoportképeket igazán hangulatossá tehetitek. :)

 -Előre egyeztetett háttér, melyet igyekszünk például egy esküvő, vagy egy bál tematikájához igazítani, színvilágban és témában egyaránt. 

-A polaroid és az instax megoldással ellentétben, a fényképeket digitálisan is tároljuk így később a megrendelő az online felhőben is megkapja a teljes felbontású képeket!

-Azonnal feltöltenék a vendégek az elkészült fényképet a közösségi oldalakra? A kinyomtatott fénykép lefotózásának ideje lejárt...a képernyőről a QR kód segítségével néhány másodperc alatt a telefonra tölthető a szelfiautomata által készített nagyfelbontású digitális kép. 

-Az érintőképernyőről emailben is van lehetőség továbbítani fényképet, akár egy ismerősnek, aki éppen nem lehet ott a rendezvényen.

 -Kiváló minőségű szublimációs eljárással készült, tökéletesen éles és strapabíró fotók, hogy az este pillanatai örök élmények maradjanak. 

-Boomerang minivideók készítése, ha éppen valaki a mozgóképet kedveli, mely szintén a helyszínen néhány gombnyomással a vendég telefonjára kerül.

Az összes kép egy linken is megtekinthető és 3 hónapig megőrizzük Nektek!


Veszprém megyében a kiszállás ingyenes, a megyén túl : Veszprem - helyszín - Veszprém oda-vissza megtett km az éppen aktuális benzinár es a 7,5 literes fogyasztás alapján kerül pluszban felszámításra.


A háttér + egyéni keret+felirat szerkesztése a csomagdíjon felül 5000ft.